04-16-2011, 10:50
04-16-2011, 12:41
Zwykła czcionka.
Czcionka Arial - jak ten proszek.
Czcionka Courier - jak ten z UPS.
Czcionka Impact - jak to co działo się po próbach nuklearnych na pacyfiku.
Czcionka Tahoma - ale beznadziejna nazwa.
Czcionka Times New Roman - nowe czasy rzymian, precz z łaciną!
Czcionka Trebuchet MS - brzmi jak jakaś osada tubylcza.
Czcionka Verdana - prawie jak dziewica! (virgin)
Tak, to powyżej, to test krojów czcionki.
Czcionka Arial - jak ten proszek.
Czcionka Courier - jak ten z UPS.
Czcionka Impact - jak to co działo się po próbach nuklearnych na pacyfiku.
Czcionka Tahoma - ale beznadziejna nazwa.
Czcionka Times New Roman - nowe czasy rzymian, precz z łaciną!
Czcionka Trebuchet MS - brzmi jak jakaś osada tubylcza.
Czcionka Verdana - prawie jak dziewica! (virgin)
Tak, to powyżej, to test krojów czcionki.
04-25-2011, 15:49
Jako, że zauważyłem iż od mojego nicku dłuższe są tylko nicki botów, a na sb wyróżniam się z tłumu zastanawiam się nad jego skróceniem. Macie może jakieś propozycje? Poniżej małe zestawienie dotychczasowych propozycji.
1) Erelen;
2) McGalakar;
3) Galakar;
4) E. McGalakar;
5) Erelen jest Bogiem;
6) Ten, którego imienia nie należy wymawiać, ale chodzą słuchy, że ma na imię Erelen McGalakar;
7) Hentai no Kami;
8) Zuzia Lalka Nieduża;
9) Weronika;
(I ta, nudzi mi się
).
1) Erelen;
2) McGalakar;
3) Galakar;
4) E. McGalakar;
5) Erelen jest Bogiem;
6) Ten, którego imienia nie należy wymawiać, ale chodzą słuchy, że ma na imię Erelen McGalakar;
7) Hentai no Kami;
8) Zuzia Lalka Nieduża;
9) Weronika;
(I ta, nudzi mi się
).04-25-2011, 15:56
Ere... Nie świruj - jesteś Ere 

04-25-2011, 18:27
1 albo 9
Jeśli można to ja bym zaproponowała Kunegunda lub Perpetua
Jeśli można to ja bym zaproponowała Kunegunda lub Perpetua

03-02-2012, 15:21
Dobra, ma ktoś pomysły gdzie powinienem wrzucać pliki?
Rapid znowu ssie, MediaFire jest świetny, ale wrzucanie wszystkiego na jeden serwer prędzej czy później kończy się tragicznie.
Najlepiej jeśli serwer dla uploadującego oferowałby dużą żywotność plików (koniecznie więcej niż miesiąc) i w miarę sensowne rozmiary tychże. Dla ściągającego w zasadzie tylko znośne limity (plików na dzień, czas między plikami, sensowna prędkość pobierania).
Walcie śmiało, bo ja niezbyt mam jakiekolwiek ciekawe hostingi n celowniku.
Rapid znowu ssie, MediaFire jest świetny, ale wrzucanie wszystkiego na jeden serwer prędzej czy później kończy się tragicznie.
Najlepiej jeśli serwer dla uploadującego oferowałby dużą żywotność plików (koniecznie więcej niż miesiąc) i w miarę sensowne rozmiary tychże. Dla ściągającego w zasadzie tylko znośne limity (plików na dzień, czas między plikami, sensowna prędkość pobierania).
Walcie śmiało, bo ja niezbyt mam jakiekolwiek ciekawe hostingi n celowniku.
03-02-2012, 20:26
Jakiś czas temu zadałem podobne pytanie w sb, na jakąkolwiek odpowiedź (poza Twoją sugestią odnośnie Mediafire) czekam do tej pory 
//Edit
Przy okazji niezbyt polecam Depositfiles, co prawda trzymają wrzuty 3 miesiące od ostatniego pobrania i maksymalny rozmiar uploadowanego pliku to 2GB, ale przy pobieraniu od nich czasem szlag może trafić (prędkość światła
).

//Edit
Przy okazji niezbyt polecam Depositfiles, co prawda trzymają wrzuty 3 miesiące od ostatniego pobrania i maksymalny rozmiar uploadowanego pliku to 2GB, ale przy pobieraniu od nich czasem szlag może trafić (prędkość światła
).