Forum HentaiCenter

Pełna wersja: Quiz filmowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jako że na forum ostatnio niewiele się dzieje,a ja miałem zamiar już jakiś czas temu przywrócić ten temat (powstrzymywała mnie nadzieja że ktoś inny zacznie - nie chciałem zostać uznany za całkowitego offtopowca, ale trudno).
[Obrazek: b05971abf49b15dfm.jpg] [Obrazek: 9261816f3480546am.jpg]
Jako podpowiedź powiem, że film dostał dostał dwie nominacje do Oscara kilka lat temu.

Zasady chyba oczywiste Big Grin
Terminator 3?
Chciałbyś Tongue Nie to nie Terminator. Podpowiedź podczas oglądania tego filmu przez cały czas ma sie wrażenie deja vu (czy jakoś tak to się pisało) spowodowane wielokrotnym powtarzaniem scen, które czasem odrobinę się różnią zawartością, czasami zaczynają się wcześniej, czasami kończą później, a czasami są identyczne. teraz wam chyba podpowiedziałem bardziej, bo to jedyny film który znam z taką fabułą.
Memento
Dobrze, tak poza tym to uważam to za jeden z najlepszych filmów jakie do tej pory oglądałem.
Moja zagadka:
[Obrazek: 15adc273f9663603.jpg]

Chyba najlepsza scena z filmu Big Grin
High School Musical.
NIE Tongue

PS. Darujcie sobie to też nie jest 2 ani 3 Tongue
17 Again
Film słaby.
Kakom zgadłeś
A czy film słaby to porównując z innymi filmami z tym motywem to taki słaby nie jest a i pośmiać się można
Przekierowanie