Forum HentaiCenter

Pełna wersja: Nagrody m&a "Centerki"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
yoyo co jakiś czas tak ma
Tak jakby się ktoś nie orientował, Michalmac wrócił do Centerek Smile
Erlen jako że mam dość agresywnego antywirusa, (Trend Micro Internet Security Pro), cały czas mam problemy z forum centerek, nie możecie jakoś zabezpieczyć tej strony czy coś bo nie chce żadnego syfu na kompa złapać i znowu systemu reinstalować.
Umh... nie wiem dlaczego >< Pogadam z ekipą informatyków, może oni coś poradzą. Dzięki za info.

[Edit] Oto dwie porady:
<HNTI> zrób formata xD
<HNTI> zawsze pomaga
<HNTI> a tak na serio
<HNTI> niech pogrzebie w programie w poszukiwaniu jakiejśc listy zaufanych stron itp.

<Freyah> niech zmieni antywirusa

[Edit2]
Spróbuj użyć Firefoxa z AdBlock Plus. Może to te durne reklamy powodują, że antywirus reaguje.

[Edit3]
Erelen, nie Erlen! Tongue
Znalazłem sobie robotę wiec jednak nie będę brał udziału w tegorocznej edycji centerek, sorry za kłopoty.
Co do strony to gdy zmieniłem antywirusa sytuacje pozostała taka sama.
Witam.

Zapraszam wszystkich Szanownych Użytkowników tego przewspaniałego forum - z którym nie mam żadnych powiązań - do udziału w kolejnej, czwartej już edycji, Polskich Nagród Anime "Centerki". Jak sama nazwa wskazuje, idea nagród wywodzi się właśnie z tego wspaniałego forum - z którym nie mam żadnych powiązań - i poprzednie trzy edycje zostały przeprowadzone na jego łamach. Mimo, że w końcu trochę się usamodzielniliśmy, to mamy nadzieję, że nadal będziecie chętnie głosować. Więcej pod tym linkiem: http://www.fcenterki.yoyo.pl/viewforum.php?f=3

Wasz Administrator
Erelen McGalakar
Stron: 1 2
Przekierowanie