12-27-2009, 01:38
Stron: 1 2
12-29-2009, 23:59
Tak jakby się ktoś nie orientował, Michalmac wrócił do Centerek 

12-30-2009, 12:57
Erlen jako że mam dość agresywnego antywirusa, (Trend Micro Internet Security Pro), cały czas mam problemy z forum centerek, nie możecie jakoś zabezpieczyć tej strony czy coś bo nie chce żadnego syfu na kompa złapać i znowu systemu reinstalować.
01-01-2010, 12:56
Umh... nie wiem dlaczego >< Pogadam z ekipą informatyków, może oni coś poradzą. Dzięki za info.
[Edit] Oto dwie porady:
<HNTI> zrób formata xD
<HNTI> zawsze pomaga
<HNTI> a tak na serio
<HNTI> niech pogrzebie w programie w poszukiwaniu jakiejśc listy zaufanych stron itp.
<Freyah> niech zmieni antywirusa
[Edit2]
Spróbuj użyć Firefoxa z AdBlock Plus. Może to te durne reklamy powodują, że antywirus reaguje.
[Edit3]
Erelen, nie Erlen!
[Edit] Oto dwie porady:
<HNTI> zrób formata xD
<HNTI> zawsze pomaga
<HNTI> a tak na serio
<HNTI> niech pogrzebie w programie w poszukiwaniu jakiejśc listy zaufanych stron itp.
<Freyah> niech zmieni antywirusa
[Edit2]
Spróbuj użyć Firefoxa z AdBlock Plus. Może to te durne reklamy powodują, że antywirus reaguje.
[Edit3]
Erelen, nie Erlen!

01-09-2010, 17:30
Znalazłem sobie robotę wiec jednak nie będę brał udziału w tegorocznej edycji centerek, sorry za kłopoty.
Co do strony to gdy zmieniłem antywirusa sytuacje pozostała taka sama.
Co do strony to gdy zmieniłem antywirusa sytuacje pozostała taka sama.
03-01-2010, 13:16
Witam.
Zapraszam wszystkich Szanownych Użytkowników tego przewspaniałego forum - z którym nie mam żadnych powiązań - do udziału w kolejnej, czwartej już edycji, Polskich Nagród Anime "Centerki". Jak sama nazwa wskazuje, idea nagród wywodzi się właśnie z tego wspaniałego forum - z którym nie mam żadnych powiązań - i poprzednie trzy edycje zostały przeprowadzone na jego łamach. Mimo, że w końcu trochę się usamodzielniliśmy, to mamy nadzieję, że nadal będziecie chętnie głosować. Więcej pod tym linkiem: http://www.fcenterki.yoyo.pl/viewforum.php?f=3
Wasz Administrator
Erelen McGalakar
Zapraszam wszystkich Szanownych Użytkowników tego przewspaniałego forum - z którym nie mam żadnych powiązań - do udziału w kolejnej, czwartej już edycji, Polskich Nagród Anime "Centerki". Jak sama nazwa wskazuje, idea nagród wywodzi się właśnie z tego wspaniałego forum - z którym nie mam żadnych powiązań - i poprzednie trzy edycje zostały przeprowadzone na jego łamach. Mimo, że w końcu trochę się usamodzielniliśmy, to mamy nadzieję, że nadal będziecie chętnie głosować. Więcej pod tym linkiem: http://www.fcenterki.yoyo.pl/viewforum.php?f=3
Wasz Administrator
Erelen McGalakar
Stron: 1 2