Forum HentaiCenter

Pełna wersja: Nagrody m&a "Centerki"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich!

Prawie trzy lata temu, na forum Hentai Center, dwójka modów postanowiła urządzić nagrody poświęcone hentai i anime. Tymi osobami byli Erelen oraz Michalmac. Zaraz dołączyli również do nas HNTI oraz Eax, którzy są z nami do dzisiaj.

Pierwsze trzy edycje, każda większa i lepsza niż poprzednie, zostały przeprowadzone na tymże forum. Jednak w tym roku, z powodu rosnącego apetytu oraz pewnych zawirowań związanychy z działalnością forum Hentai Center, postanowiliśmy spróbować stanąć na własnych nogach. W ten sposób powstała strona internetowa Centerek, do której odwiedzania serdecznie zapraszamy (link znajdzie się poniżej).

Mamy nadzieję, że w tym roku dzięki waszej pomocy, nasze nagrody staną się jeszcze większe i jeszcze wspanialsze.

Gorąco wszystkich zapraszamy. Adres strony to: http://www.hcenterki.yoyo.pl/

Z poważaniem Erelen "Michał" McGalakar.
Hmm....
Strona dość uboga,czy dało by załapać się do ekipy jeszcze.
Stronka uboga bo dwie osoby za nią odpowiedzialne... no cóż, tak sprawa wygląda Smile I jak mówiłem w momencie gdy stwierdziłeś, że w tym roku nie masz na to czasu "Miejsce dla Ciebie będzie zawsze zachowane" no i jest Smile Jutro wszystko podeślę jakoś, dzisiaj coś gorączka daje mi się we znaki (winię Parna).
Czas mam bo obie nogi w wypadku samochodowym połamałem wiec, urlop dziekański a i tak trza będzie rok powtarzać. ehhh....
Na pocztę wyślij wszelkie info.
m.czasak@op.pl
O.O szybkiego powrotu do zdrowia Kakomie ... I witamy w ekipe . Zasadniczo strona jaka jest taka jest z swojej strony zrobiłem wszystko żeby działała Big Grin
Nie wiem czy to coś da, ale zawsze warto spróbować. Jako, że duża część jury jest z różnych powodów niedysponowana, pojawiła się możliwość, że czwarta edycja Centerek może się nie odbyć. Dlatego jeśli byłby ktoś chętny do pomocy byłbym bardzo wdzięczny, co najbardziej potrzebujemy?
- Osobę, która zna się na tworzeniu stron internetowych i ma dość czasu aby na nią czasami zaglądać.
- Kogoś kto mógłby zaoferować nam serwer (yoyo strasznie ssie).
W mniejszym stopniu (ale też potrzebne), byłyby osoby odpowiedzialne za:
- Oglądanie tegorocznych tytułów (choć tutaj mam nadzieję, że obecni członkowie się zmobilizują).
- Osoba odpowiedzialna za rozreklamowanie strony.
no wiesz jak wszyscy to olewają to rzeczywiście może znajdź kogoś kto będzie się tym interesował
Eax, język polski proszę Tongue Poza tym nie stwierdziłem, że olewają, ale że chwilowo nie mają czasu Smile Poza tym trzeba zrobić coś z yoyo (i przenieść to co zrobiłeś gdzie indziej, bo strona już była - a najwyżej jej baza).
a może najpierw trzeba by było skończyć stronę ? ...
Póki co yoyo wogóle nie działa, więc podejrzewam, że layoutu nie da się tak zrobić. A z Frey nie mam kontaktu. Dlatego stwierdziłem, że szukam kogoś do pomocy przy zrobieniu strony internetowej.
Stron: 1 2
Przekierowanie