Forum HentaiCenter

Pełna wersja: Forum - ponowny start
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A więc na początek trochę informacji co się stało:
Kilka tygodni wcześniej padł serwer i firma hostingowa zażądała od mojego administratora chcącego przenieść serwer sporej sumki za kopie bazy danych. Dlatego postanowiliśmy że nie będziemy jej odzyskiwać.
I w tym momencie zaczyna się moja wina za dalsze wydarzenia. Musiałem oddać komputer do naprawy gwarancyjnej bo karta graficzna padła i wyczyściłem dysk z podejrzanych materiałów. Wszystko nagrałem ale niestety płytę zgubiłem Sad

Jedyna kopia jaką teraz ma jest z grudnia 2008
Uznałem ze nie ma sensu jej przywracać bo tematy i tak są stare.
A baza ma i tak 80MB i nie ma pewności że uda się ją wgrać

Dodatkowo miałem też dosyć php3 a phpBB2 by Przemo jest trochę przestarzale i wybrałem nowy skrypt myBB 1.4.x

1. Wszystkie konta zostały skasowane i niestety każdy musi się ponownie rejestrować.

2. Zrezygnowałem z phpBB i przechodzimy na myBB 1.4.X

3. Domena hentai.info.pl przestaje działał (z przyczyn finansowych)

4. Proszę o kontakt wszystkich adminów i moderatorów zainteresowanych dalsza współpracą. Dragon2100@wp.pl Proszę podać nick, funkcje i moderowane działy

5. Zbanowane konta też zostały skasowane, więc ich użytkownicy mogą ponownie się rejestrować. (to można potraktować jako wade albo zalete)
Nie wiem czy to zamierzone ale regulamin zabrania zamieszczania na forum treści erotycznych (albo ja mam zwidy). Zastanawiam się jeszcze jak to jest z wrzucaniem na forum linków. Bo regulamin nie precyzuje nic ani na temat pozycji z licencją w polsce ani zamieszczonych na stronach powiązanych z hentaicenter (a wrzucanie na forum tych samych serii co na hentai.net.pl to strzał w stopę wg mnie ;p ). Nie wiem jak to funkcjonowało na dawnym forum a na tym nic w tej materii nie znalazłem.
Jeszcze literówkę wypatrzyłem w opisie działu INNE (myslę że ten fragment postu usunę po usunięciu błędu)
Cytat:Wszystko co związane z hentai ale nie pasuje do innych działów.

Póki co tyle z mojej strony Smile mam nadzieję że nie zaśmieciłem za bardzo aczkolwiek godzę się na usunięcie posta.
Rano instalowałem i regulamin jest standardowy
Proponuję umieścić na stronie głównej wiadomość o padzie forum w języku angielskim.
To fajnie, że polscy użytkownicy zostali poinformowani, co i jak, lecz nasi zagraniczni koledzy użytkownicy mogą nie być już tak dociekliwi.
Ponieważ zdarzały się takie osoby jak Oliver, to osobiście sądzę, że byłoby to dobrym pomysłem, no chyba, że gdzieś taka wiadomość już jest.
Poza tym, miałbym pytanko, ponieważ z lekka przekręciłem w pośpiechu swój nick. Powinno być Razhiel, a nie Raziel. Nie chciałbym komuś ukraść nicka, więc chciałbym się zapytać, czy byłaby możliwość lekkiej modyfikacji tego [mojego] błędu?
Pozdrawiam.
Edit. Co rzuca się w me oczęta:
GRY (Games)
Porozmawiaj i podziel się linkami z innymi.

Szukam (Requests)
Szukasz hentai<po co ta spacja?>? Zapytaj może ktoś ci pomoże. Dostęp od 5 postów.
<- Ogólnie to zdanie jest jakieś dziwne:-P wiem, czepiam się...

O Wszystkim (Offtopic)
Anime & Manga
<- Osobiście wydaje mi się, że warto by jednak wystopniować trochę wyżej dział o anime&manga, niż dział o offtopie.

Na razie chyba tyle.
Przekierowanie