Cześć niedawno dostałem propozycję (nie pamiętam już od kogo bo email skasowałem) żeby dodać 1-2 adminów
Padła propozycja by Parn został adminem (jeszcze do niego nie pisałem)
Oczywiście nie miało by to większego wpływu na obowiązki (to złe słowo bo ochotnicy nie mają obowiązków)
Chodzi tylko o to że admin miał by większe możliwości kasowania użytkownika i edycji działów (z tego co pamiętam to moderator może dać chyba tylko ostrzeżenie)
Jeżeli macie jakieś inne kandydatury to proszę pisać
Przepraszać za moją nie obecność chyba nie warto bo i tak już się chyba przyzwyczailiście że na mnie nie można za bardzo liczyć
Służba nawet ochotnicza zawsze pociąga za sobą obowiązki a im wyższe stanowisko tym są one większe.
Po tym, krótkim wstępie chciałabym zgłosić również swoją kandydaturę

A idźmy na całość, zgłaszam swoją (mówię, a może raczej piszę, poważnie - to nie żart)

(a teraz czekam na sławetny komitet aby piketował mi pod blokiem, proszę tylko o powiadomienie tvn24 i polsatu zanim to nastąpi)
A i może coś z tym działem dla modów dałoby się zrobić? ^^
Może wszystkim dam admina

Chyba nie ma wśród moderatorów wariata co by wszystko skasował

Dobra w tym tygodniu się zastanowię a n arazie to może zrobię kopie bazy bo chyba od ponownego startu nie robiłem

jeżeli można ... wszystkim tylko nie Erelenowi ... onegai

Skoro tu tak demokratycznie

Erelen byłby wspaniałym adminem

Właściwie to nowy admin mógłby uregulować czas na forum i parę innych pierdółek

Co do Waszych kandydatur to jestem za osobą która miałaby choć niewielkie pojęcie o takiej zaawansowanej technologii, choć swoim skromnym doświadczeniem mogę pomóc i dać parę namiarów na dobre, oficjalne mody do tego silnika, by dało się go używać
Dragonie nasz, dla nas najważniejsze że jesteś, i to nam wystarczy

D
(11-30-2009 01:49)Eax napisał(a): [ -> ]jeżeli można ... wszystkim tylko nie Erelenowi ... onegai 
Heh, widzę że chyba od początku objęcia moda przez Erelena coś dużo osób jest przeciwnych zwiększenia mu "przywilejów"

Erelen byłby wspaniałym adminem w przeciągu tych kilku sekund swojej kadencji w których szukał by opcji usuń wszystko ... potem pozostał by już tylko Kononowicz

(11-30-2009 23:26)Kita napisał(a): [ -> ]Co do Waszych kandydatur to jestem za osobą która miałaby choć niewielkie pojęcie o takiej zaawansowanej technologii, choć swoim skromnym doświadczeniem mogę pomóc i dać parę namiarów na dobre, oficjalne mody do tego silnika, by dało się go używać 
Ostatnim razem Dragon z oczywistych wzgledów nie dał takich uprawnień adminowi. Więc wątpię aby teraz też dał
A due, na tym forum jeszcze nikogo nie zbanowałem i dałem tylko jedno ostrzeżenie