12-09-2009, 17:50
12-09-2009, 18:02
W profilu. Informacje o: reputacja: Oceń.
Albo przy poście klikasz na cyferkę przy reputacji na nowej stronie wybierasz oceń.
Albo przy poście klikasz na cyferkę przy reputacji na nowej stronie wybierasz oceń.
12-09-2009, 19:01
Przeniosłam bo nie ma sensu zaśmiecać działu o wszystkim tym pojedynczym pytaniem. Odnośnik będzie 2 dni
12-09-2009, 22:36
Zostawiłbym tydzień. Nie każdy codziennie wpada na forum
Poza tym, niektórzy żyją jeszcze w średniowieczu, mają modem oraz grają na kompie przy świecach 
Poza tym, niektórzy żyją jeszcze w średniowieczu, mają modem oraz grają na kompie przy świecach 
12-09-2009, 23:46
Odnośnie wypowiedzi Erelena, zgadzam się z tygodniem i że nie wszyscy zaglądają tu codziennie (ja się staram i zwykle zaglądam). Odnośnie drugiej części wypowiedzi.
1. Nie żyję w średniowieczu, tylko epoce komputera gładzonego (łupałem stary komputer jak się wieszał, czasami pomagało, a zawsze rozładowywało znaczną część nagromadzonej we mnie agresji).
2. Jak miałem modem to moje połączenie z internetem było szybsze i stabilniejsze niż teraz
3. Szkoda świec, lepiej grać w poświecie miesiąca, a jak już zagłębiamy się w oszczędności proponuję robić to z wyłączonym monitorem i w słuchawkach, wiecie jakie to są emocje?
(Jako, że to test pozwoliłem sobie troszkę pospamować.)
1. Nie żyję w średniowieczu, tylko epoce komputera gładzonego (łupałem stary komputer jak się wieszał, czasami pomagało, a zawsze rozładowywało znaczną część nagromadzonej we mnie agresji).
2. Jak miałem modem to moje połączenie z internetem było szybsze i stabilniejsze niż teraz

3. Szkoda świec, lepiej grać w poświecie miesiąca, a jak już zagłębiamy się w oszczędności proponuję robić to z wyłączonym monitorem i w słuchawkach, wiecie jakie to są emocje?
(Jako, że to test pozwoliłem sobie troszkę pospamować.)
12-10-2009, 00:25
dajcie spokój, za dwa dni to i tak nikogo to nie bedzie interesowalo a znajac zycie to jak ktos bedzie chcial sie dowiedziec to zamiast 'szukaj' zalozy nowy temat 

12-10-2009, 17:42
Ja jestem proekologiczny (od wtorku gdy mi się kable spaliły/stopiły) i gram na kompie przy świecach (bo światła w pokoju nie mam
). Co oznacza, że ostatnio około 23:00 idę spać.
A jak jeszcze całe dnie jestem na UW... to dwa dni może być za mało 
). Co oznacza, że ostatnio około 23:00 idę spać.
A jak jeszcze całe dnie jestem na UW... to dwa dni może być za mało