Forum HentaiCenter

Pełna wersja: Seriale które polecacie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio doszłam do wniosku, że nie mam co oglądać a tyle seriali jest na świecie, o których nie mam pojęcia więc może wzajem sobie coś podpowiemy Wink

Wpadłam na ten serial zupełnie przypadkowo, skacząc po programach podczas instalacji windowsa i akurat jak musiałam wcisnąć enter telewizorek zatrzymał się na Comedy Central, na którym leciało IT Crowd - Technicy Magicy. Prawdę mówiąc, rozwalił mnie ten angielski humor, podśmiechujki ze stereotypów o informatykach oraz zwykłych pracownikach wielkich biurowców.

"Akcja tego brytyjskiego serialu rozgrywa się w biurze fikcyjnej londyńskiej korporacji i opowiada o przygodach dwóch informatyków. W ich na pozór uporządkowane życie zawodowe pewnego dnia wkracza szefowa działu IT - Jen. Jest ona przemiłą i sympatyczną kobietą, która o pracy informatyków wie tyle ile o komputerach wiedzieli XVII-wieczni farmerzy...

Pełna zabawnych zwrotów akcji komedia o losach pracowników działu IT i ich codziennych dylematach. Serial został uznany za jeden z najciekawszych nowych produkcji na targach w Cannes. W 2007 roku serial otrzymał BAFTA dla "Najlepszego sitcomu"."

Polecam wszystkim ceniącym sobie angielskie poczucie humoru Wink
I krótka zajawka dla posmakowania Wink http://www.youtube.com/watch?v=8zI3RBy6o...re=related
juz koledzy w pracy mi to kilka razy polecali Smile moze w koncu sie skusze Smile w koncu to o mnie Smile

Przy okazji ja moge polecic serial "Dead like me". Starszy juz i w sumie niezbyt doceniony z tego co sie orientuje, ale naprawde bardzo fajne postaci w nim wystepuja. O fabule powiem tylko, ze glowna bohaterka ginie w ciagu pierwszych 15 minut trwania pierwszego odcinka Smile
Oglądałam film Dead like me. Muszę powiedzieć, że był całkiem zabawny. Główna bohaterka zginęła na początku trafiona meteorytem a później stała się śmiercią. Dość ciekawy pomysł Smile
niestety skasowali serial po 2 sezonie( shame on you) cały jest na pebie jakby co.Gdyby ktoś się pytał czy warto to polecam ogromna dawka czarnego humoru.aha ona nie ginie od meteorytu tylko od deski klozetowej ze stacji Mir.
ano Smile deska klozetowa rox i druga sprawa film niestety tego poziomu co serial juz nie trzymal ... brakowalo jednego z fajniejszych bohaterow Sad
Gutex, a mógłbyś mi linka podrzucić do tego na PEB? Bo ja nie mogę znaleźć Sad
Przekierowanie