07-18-2010, 22:29
Stron: 1 2
07-19-2010, 01:08
Moim życzeniem byłoby aby rybka spełniła mi 100 kolejnych życzeń 

07-19-2010, 01:15
Lilith ty cheaterko. Widziałem taki fajny rysunek Angorze." Miliard w środę, Miliard w sobotę i przyprowadź koleżankę"
07-19-2010, 01:23
Słyszałeś o Supermanie...
No on też nie wiedział jakie życzenie sobie wybrać
No on też nie wiedział jakie życzenie sobie wybrać

07-19-2010, 01:41
Ja wiem czego bym sobie życzył (bez czitów jak Lilith
). Żeby znowu zaczęli warzyć "starego" Kelta, bo ten nowy się niestety nie umywa.
To by było na tyle, koniec, kropka. Żadnego pokoju na świecie, 70 bilionów, ani Jaguara (tym bardziej Ferrari)
(Błąd ortograficzny - poprawiony
)
). Żeby znowu zaczęli warzyć "starego" Kelta, bo ten nowy się niestety nie umywa.To by było na tyle, koniec, kropka. Żadnego pokoju na świecie, 70 bilionów, ani Jaguara (tym bardziej Ferrari)

(Błąd ortograficzny - poprawiony
)07-19-2010, 09:03
To wcale nie jest czit - to jest INTELIGENCJA 

07-24-2010, 19:37
Wy to macie przyziemne życzenia... A gdzie, pokój na świecie, brak głodu, zastopowanie zmian klimatu?
07-25-2010, 01:18
Przepraszam my mamy przyziemne życzenia? A przepraszam gdzie ty napisałeś swoje, że nas krytykujesz? Poza tym co mnie interesują zmiany klimatu, które i tak nastąpią bo są jak pory roku i żadne chrzanienie, że człowiek jest za nie odpowiedzialny do mnie nie przemawia. Pokój na świecie? wolne żarty zawsze się znajdzie ktoś kto na wojnie zarabia. Brak głodu? Głód to nam dopiero grozi jeżeli tak niefrasobliwie będziemy stosować różne ulepszacze i przyśpieszacze wzrostu roślin i będziemy odławiać i ubijać więcej zwierzyny nż możemy zjeść bez dzielenia się tym z tymi którzy np. z powodu klimatu nie mogą tego mieć.
Do tych rzeczy/życzeń nie potrzeba złotej rybki tylko ludzi, którzy coś zmienią.
Ale się rozpisałem
Do tych rzeczy/życzeń nie potrzeba złotej rybki tylko ludzi, którzy coś zmienią.
Ale się rozpisałem

07-25-2010, 01:27
Po prostu nie chciałem was zawstydzać
Co jak co, ale jestem dobrego serca
Poza tym, tamten post był z przymróżeniem serca by rozruszać dyskusję 
A co do mojego życzenia, to będzie ono przez wielkie Ż "Chciałbym spotkać jedną osobę"
Co jak co, ale jestem dobrego serca
Poza tym, tamten post był z przymróżeniem serca by rozruszać dyskusję 
A co do mojego życzenia, to będzie ono przez wielkie Ż "Chciałbym spotkać jedną osobę"

07-25-2010, 01:32
No to wiesz przykro mi, że to ja Cię o tym informuję ale ono się już nie spełni bo w swoim życiu na pewno spotkałeś już wiele osób 

Stron: 1 2