Forum HentaiCenter

Pełna wersja: Tapeta dnia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakieś zboczenie na jej punkcie? Wink
[Obrazek: th_36824_yuri___00023_122_521lo.jpg]
Owszem to moja osobista i największa perwersja - czerwony kapturek Blush Zaraz po niej jest Chińska Pikantna od Amino.
PS
Mam inne i bardziej perwersyjne perwersje, ale po prostu ta jest moją ulubioną od kilku lat Smile
(10-07-2010 12:35)kolo napisał(a): [ -> ]Owszem to moja osobista i największa perwersja - czerwony kapturek
Sad
Przecież czerwony kapturek to oryginalnie mała dziewczynka.

Ohydne zmienione wersje nie mają znaczenia.
A Chińska Pikantna od Amino to zupka, a jakoś jest moją perwersja numer 2... Kto powiedział że walę konia do obrazków z czerwonym kapturkiem? Dla mnie to świętość, po prostu uwielbiam na nie patrzeć (do zupek też się nie masturbuję, żeby nie było niejasności).
To jeden z moich ulubionych obrazków:
[Obrazek: th_45216_285_122_146lo.jpg]
(10-07-2010 12:49)Tamashi napisał(a): [ -> ]Sad

W wersji pierwotnej, jeszcze tej przed bajką, Czerwony Kapturek był dziewczyną dojrzewającą. A cała opowieść miała podtekst rytualny, wraz z wchodzeniem w dorosłość. Gdzie wilk miał sugerować dziki popęd seksualny, a zabójca wilka statecznego męża.
(10-07-2010 15:05)Erelen McGalakar napisał(a): [ -> ]
(10-07-2010 12:49)Tamashi napisał(a): [ -> ]Sad

W wersji pierwotnej, jeszcze tej przed bajką, Czerwony Kapturek był dziewczyną dojrzewającą. A cała opowieść miała podtekst rytualny, wraz z wchodzeniem w dorosłość. Gdzie wilk miał sugerować dziki popęd seksualny, a zabójca wilka statecznego męża.

Czyli kolo jet dziewczyną dojrzewającą? Tongue
Ty będziesz wkrótce, ja jeszcze jestem dzieckiem Big Grin
Może Erelenem utworzymy Trio Loli Squad, Tongue
albo nie bo Lilith z Jaskółką wpadnie Wink
Prędzej grzechotką po łbach przywali Tongue
Przekierowanie